A problémájához azonnali szervizsegítséget nyújtunk, kattintson ide, és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Szerviz szolgáltatásaink

Szerviz központ szolgáltatásai

ADATMÁSOLÁS

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Adatmásolási szolgáltatásunkkal könnyedén és biztonságosan átmásoljuk az információkat egy helyről a másikra. Szakértő csapatunk gondoskodik a hatékony fájl- és adatátvitelről, akár fájlok, mappák vagy akár teljes meghajtók másolásáról legyen is szó. A szolgáltatás során részletesen felmérjük az igényeket, és alkalmazzuk a legjobb megoldásokat az adatok zökkenőmentes másolásához. Legyen szó biztonsági másolatok készítéséről, adatok átviteléről új eszközre, vagy egyszerűen csak az információk biztonságos másolásáról - mi segítünk, hogy az adatmásolás gördülékenyen és hatékonyan történjen. Bízza ránk az adatmásolás szolgáltatását, és élvezze a gyors, biztonságos és professzionális megoldást!

ADATMENTÉS Logikailag sérült adathordozóknál

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Az adatmentés logikailag sérült adathordozóknál speciális szolgáltatás, amelyre szakértő csapatunk rendelkezésedre áll. A logikai sérülések olyan problémákat jelentenek, amelyek az adatok hozzáférését vagy olvasását érintik, ám a fizikai komponensek sértetlenek maradnak. Az ilyen típusú adathordozók esetén a szakemberek vizsgálják az eszközt, azonosítják a logikai hibákat, és alkalmazzák a szükséges eljárásokat a sérült fájlrendszerek, partíciók vagy egyéb problémás területek helyreállítására. Ez magában foglalhatja a speciális szoftverek használatát, a fájlrendszerek újraépítését, és az adatok átvitelét egy másik tárolóeszközre. Fontos megjegyezni, hogy minél előbb kezded meg az adatmentési folyamatot, annál nagyobb az esély a sikeres helyreállításra. Ha logikai problémákra gyanaksz az adathordozón, fontos, hogy ne próbálj magad megoldani bonyolultabb eszközkezelő vagy rendszerbeállításokkal, hanem inkább fordulj szakértőhöz. Bízd ránk az adatmentést logikailag sérült adathordozóknál, és mindent megteszünk adataid visszaállításáért.

ADATMENTÉS Fizikailag sérült adathordozóknál

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Az adatmentés fizikailag sérült adathordozóknál egy speciális és kihívást jelentő feladat, de szolgáltatásunk ezen a területen is hatékony segítséget nyújt. Amennyiben az adathordozó, például merevlemez, SSD, vagy egyéb tárolóeszköz fizikai sérülést szenvedett, az adatok helyreállítása bonyolult lehet, de szakértő csapatunk minden tőlük telhetőt megtesz a siker érdekében. Az adatmentés fizikailag sérült adathordozóknál magában foglalja a berendezés gondos felmérését, a sérülések típusának azonosítását és az eszköz állapotának stabilizálását. Ezt követően specializált hardverek és szoftverek segítségével történik az adatok részleges vagy teljes visszaállítása. Mint minden esetben, az időbeni beavatkozás kulcsfontosságú lehet, tehát ha fizikai sérülést tapasztalsz az adathordozón, minél előbb fordulj szakértőhöz. Bízz ránk az adatmentés folyamatában, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legtöbb adatot helyreállítsuk sérült adathordozódon.

ADATTÜKRÖZÉS Azonos terhellyel rendelkező adathordozók esetén

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Szolgáltatásunk részeként biztosítjuk az Ön számára, hogy a meglévő számítógépén tárolt adatokat sikeresen és hatékonyan áthelyezzük egy másik rendszerre. Ezen kívül személyre szabott beüzemelési és oktatási szolgáltatást nyújtunk, amelynek keretében segítünk megérteni és kihasználni az új rendszer funkcionalitását. Az áttelepítés során kiválasztjuk a meglévő adatokat, és gondoskodunk arról, hogy azok liszenszeltek, azaz az alkalmazások eredeti licenszeit tiszteletben tartva kerüljenek másolásra. Emellett a beüzemelés és oktatás folyamatában részletes útmutatást és támogatást nyújtunk, hogy a felhasználó magabiztosan tudja használni az új rendszert. Bízza ránk a számítógépének áttelepítését és az új rendszer használatba vételét, hogy zökkenőmentesen és hatékonyan folytathassa mindennapi tevékenységeit!

BEÜZEMELÉS,OKTATÁS

Beüzemelési és oktatási szolgáltatásunkkal biztosíthatod, hogy az új számítógéped, perifériád vagy egyéb eszközöd helyesen és hatékonyan működjön. Szakértőink gondoskodnak a készülék helyes összeszereléséről, beállításáról és az esetleges szoftverfrissítésekről. Az oktatási rész során segítünk neked megismerni az új eszköz funkcióit, beállításait és alkalmazásait. Személyre szabott oktatásunk célja, hogy magabiztosan használhasd az új eszközödet, és kihozd belőle a legtöbbet mind a mindennapi feladatok, mind a speciális funkciók tekintetében. Bízd ránk a beüzemelést és oktatást, hogy gyorsan és gördülékenyen integrálhasd az új eszközt a mindennapi használatodba!

BEVIZSGÁLÁS

Termékeink bevizsgálási díját csak abban az esetben kell fizetni, ha a bevizsgálás után nem kérik a termék javítását. Nyomtató javítás esetén a bevizsgálási díjat előre kérjük! Az ára levonódik a javítás összegéből vagy az új termék árából!
Bevizsgálási szolgáltatásunkkal gondoskodunk róla, hogy a számítógéped vagy egyéb elektronikai eszközöd problémái gyorsan és hatékonyan azonosítva legyenek. A bevizsgálás során tapasztalt szakembereink elvégzik a szükséges ellenőrzéseket, diagnosztikát és hibafeltárást, hogy megértsék a készülék problémáját. A bevizsgálás keretében felmérjük a hardver és szoftver komponensek állapotát, valamint az eszköz teljesítményét. A diagnózis alapján részletes jelentést készítünk a problémákról és javaslatokat teszünk a lehetséges javításokra vagy fejlesztésekre. Bízd ránk a bevizsgálást, hogy pontos képet kapj a készüléked állapotáról, és segítségünkre legyünk a hatékonyabb működés vagy javítás terén!

BIOS FRISSÍTÉS

BIOS frissítési szolgáltatásunkkal optimalizálhatod a számítógéped teljesítményét és biztonságát. A BIOS (Basic Input/Output System) frissítése fontos lépés lehet, mivel ez a rendszer alapvető funkcióinak, hardverének és stabilitásának szabályozásáért felelős. Szakértő csapatunk elvégzi a szükséges ellenőrzéseket, azonosítja az elérhető frissítéseket, és biztonságosan telepíti a legújabb BIOS verziót a számítógépedre. A frissítés általában tartalmazhat biztonsági javításokat, optimalizált hardver támogatást és egyéb fejlesztéseket, amelyek hozzájárulnak a rendszer stabilitásához és hatékonyságához. Bízd ránk a BIOS frissítését, hogy számítógéped mindig a legújabb szoftververzióval rendelkezzen, és élvezd a fokozott teljesítményt és biztonságot!

FÉNYMÁSOLÓ JAVÍTÁSA

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Fénymásoló javítási szolgáltatásunkkal szakértő csapatunk gondoskodik arról, hogy a fénymásolód zavartalanul működjön. A javítás magában foglalja a hibafeltárást, az alkatrészcserét és az optimalizálást, hogy ismét hatékonyan és megbízhatóan használhasd a berendezésedet. Szakembereink gyorsan azonosítják és megoldják a problémákat, legyen szó papírbeszorulásról, festékproblémáról vagy bármilyen egyéb hibáról. Emellett az alkatrészcsere és a karbantartás is része a szolgáltatásnak, biztosítva a hosszabb élettartamot és a kiváló minőségű másolatokat. Bízd ránk a fénymásoló javítását, hogy zökkenőmentesen és hatékonyan működjön, és ne okozzon fejfájást a mindennapi irodai munkádban!

GYÁRTÓI GARANCIÁLIS ÜGYINTÉZÉS – adatmentés nélkül nem nálunk vásárolt termékekre.

Szolgáltatásunkat kiterjesztjük a gyártói garanciális ügyintézésre, még akkor is, ha a terméket nem tőlünk vásároltad. Fontos számunkra, hogy a garanciális folyamat során is támogassunk téged, még akkor is, ha a vásárlás más helyről származik. Ebben az esetben a garanciális ügyintézés során az ügyintézéshez szükséges dokumentáció elkészítésében, a gyártóval való kapcsolattartásban és minden szükséges adminisztratív feladatban segítünk. Ugyanakkor az adatmentés területén kiegészítő szolgáltatásainkat, mint például a teljes körű adatmentést, ebben az esetben nem nyújtjuk, de mindent megteszünk azért, hogy a garanciális ügyintézés zökkenőmentesen és hatékonyan zajljon le. Bízz ránk a gyártói garanciális ügyintézés során, és biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobb támogatást nyújtjuk, még akkor is, ha a terméket másutt vásároltad!

GYÁRTÓI GARANCIÁLIS ÜGYINTÉZÉS – adatmentéssel nem nálunk vásárolt

Szolgáltatásunkkal garantáljuk a gyártói garanciális ügyintézést, még akkor is, ha a terméket nem tőlünk, hanem másutt vásároltad. Különösen odafigyelünk az adatmentésre, hogy értékes adataidat biztonságban tudhassuk. A garanciális ügyintézés során átvállaljuk a kapcsolattartást a gyártóval, elkészítjük a szükséges dokumentációt, és minden olyan teendőt elintézünk, amely a garanciális igényléshez szükséges. Ha a garancia során a terméket javítani vagy cserélni kell, akkor is garantáljuk az adatok teljes körű mentését, hogy semmilyen értékes információt ne veszíts el. Bízd ránk a gyártói garanciális ügyintézést, és élvezd a könnyed és hatékony megoldást, még akkor is, ha a terméket másutt vásároltad!

IDEGEN SZOFTVER TELEPÍTÉSE

Szükséges szoftverre árajánlatot adunk!
Szolgáltatásunk keretében vállaljuk az olyan, nem nálunk vásárolt vagy szokásosan elérhető szoftverek telepítését is. Az ilyen típusú szoftverek speciális kihívásokat jelenthetnek, beleértve a jogi és licencszabályok betartását is. Szakértő csapatunk gondoskodik arról, hogy a telepítés a jogi keretek között történjen, és a szoftverek optimálisan működjenek a rendszeren. Egyedi szoftverek telepítése esetén figyelemmel kísérjük a kompatibilitási, beállítási és támogatási kérdéseket is, biztosítva a problémamentes működést. Emellett, az ilyen típusú szoftvereknél különösen fontos az előzetes ellenőrzés, hogy a jogi és technikai aspektusokban is megfeleljenek az elvárásoknak. Bízd ránk az egyedi szoftverek telepítését szakértői gondoskodással, és élvezd a zökkenőmentes és jogi szempontból is biztonságos rendszerüzemeltetést!

KONZOL JAVÍTÁS / KARBANTARTÁS

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Ne dobd ki a meghibásodott konzolodat! Szakértőink gondoskodnak a javításáról, hogy visszanyerhesd a játékélmény szabadságát. Szolgáltatásaink: Diagnosztika: A szervizünk megvizsgálja a konzolt, hogy pontosan meghatározza a hiba okát. Javítás: Szakértőink precízen megjavítják a hibát, és szükség esetén cserélik a hibás alkatrészeket. Tisztítás: A javítást követően kitisztítjuk a konzolt a por és szennyeződések eltávolítása érdekében. Karbantartás: Ajánlásokat adunk a konzol karbantartásával kapcsolatban, hogy meghosszabbítsuk az élettartamát. Előnyök: Pénzt takarítasz meg: A konzol javítása töredéke egy új konzol árának. Környezetbarát: A javítással csökkented az elektronikai hulladék mennyiségét. Gyors és kényelmes: Szervizünk gyorsan és szakszerűen javítja a konzolokat. Garancia: A javításokra garanciát kapsz, így biztos lehetsz benne, hogy a konzol ismét tökéletesen fog működni. Miért válaszd a szervizünket? Szakértelem: Szakértő csapatunk minden típusú konzollal rendelkezik tapasztalattal. Megbízhatóság: Csak kiváló minőségű alkatrészeket és szerszámokat használunk. Garancia: Minden javításra garanciát vállalunk. Ügyfélközpontúság: Elkötelezettek vagyunk a kiváló ügyfélszolgálat iránt. Ne habozz, bízd a konzol javítását a szervizünkre!

LAPTOP ADATTÁROLÓ CSERE / BŐVÍTÉS

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Laptop adattároló cseréje vagy bővítése szolgáltatásunkkal optimalizálhatod a készülék tárolási kapacitását és sebességét. Szakembereink gyorsan és hatékonyan végzik el az adattároló cseréjét vagy bővítését, lehetővé téve, hogy még több adatot tárolj vagy gyorsabban hozzáférj a meglévő adatokhoz. A szolgáltatás magában foglalja az adattároló kicserélését egy nagyobb kapacitású vagy gyorsabb típusra. Ezen kívül optimalizáljuk a rendszert, hogy kihasználja az új adattároló teljesítményét. Bízd ránk a laptop adattároló cseréjét vagy bővítését, és élvezd a tágasabb tárhelyet vagy a gyorsabb adatelérési sebességet a laptopodon!

LAPTOP AKKUMULÁTOR CSERE

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Laptop akkumulátorcserével szolgáltatásunkkal visszanyerheted a hordozhatóság és a mobilitás szabadságát. A lassan merülő vagy teljesen kimerült akkumulátorok cseréjével növelheted a laptop üzemidejét és biztosíthatod, hogy mindig rendelkezésedre álljon az energiája a mobilitáshoz. Szakértőink gyorsan és precízen cserélik ki a lemerült, túlhasznált vagy egyéb problémákkal küzdő akkumulátort egy új, megbízható és optimális teljesítményt nyújtó elemre. A cserét követően optimalizáljuk a laptop energiakezelési beállításait, hogy a legtöbbet hozzuk ki az új akkumulátorból. Bízd ránk a laptop akkumulátorcserét, és élvezd a hosszabb üzemidőt és a megbízható mobilitást laptopodon!

LAPTOP BILLENTYŰZET CSERE

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Laptop billentyűzetcsere szolgáltatásunkkal frissítheted és helyreállíthatod a készülék billentyűzetének teljes funkcionalitását. Szakértőink gyorsan és precízen kicserélik a sérült, törött vagy működési hibás billentyűzetet, biztosítva, hogy ismét zavartalanul és kényelmesen dolgozhass vagy szórakozhass laptopodon. A szolgáltatás magában foglalja a hibás billentyűzet eltávolítását, az új billentyűzet beszerelését és a szükséges illesztések beállítását. Gyakran ez egy nagyon hatékony módja annak, hogy a laptopot gyorsan visszaállítsuk a működőképes állapotba, különösen akkor, ha csak egyes gombok érintettek. Bízd ránk a laptop billentyűzetcsere feladatát, és tapasztald meg a zökkenőmentes és hatékony működést a frissített billentyűzeteddel!

LAPTOP CMOS / BIOS ELEM CSERE

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Laptop CMOS/BIOS elemcseréje szolgáltatásunkkal gondoskodhatod a laptopod rendszerstabilitásáról és időzítési pontosságáról. A CMOS elem egy kis ólomakkumulátor, amely felelős a BIOS memóriájának táplálásáért, és biztosítja a rendszer idő- és dátuminformációit. Szakértőink gyorsan és precízen elvégzik az elemcserét, kicserélve az elhasználódott vagy lemerült elemet egy újra. Ezzel helyreállítják a BIOS memóriáját, és biztosítják, hogy a laptopod pontos idővel és dátummal rendelkezzen. Ezáltal megelőzhetők a BIOS hibák és a rendszerindítási problémák. Bízd ránk a laptop CMOS/BIOS elemcseréjét, és élvezd a megbízható és pontos rendszerüzemeltetést!

LAPTOP KIJELZŐ JAVÍTÁS

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Laptop kijelzőjavítási szolgáltatásunkkal gyorsan és hatékonyan helyreállíthatod készüléked vizuális teljesítményét. Szakértő csapatunk segítségével kezeljük a kijelzővel kapcsolatos problémákat, beleértve a sötét vagy villogó képernyőt, pixeles vagy elszíneződött megjelenítést. A szolgáltatás során szakembereink ellenőrzik a kijelző összes összetevőjét, beleértve a kábeleket és a háttérvilágítást. Az esetlegesen sérült vagy hibás alkatrészeket kicseréljük, és optimalizáljuk a kijelző beállításait. Ha szükséges, gyorsan és hatékonyan cseréljük ki a kijelzőt, biztosítva a kristálytiszta és éles megjelenítést. Legyen szó törött kijelzőről, vagy egyéb hibáról, szakértő csapatunk áll rendelkezésedre a laptopod vizuális teljesítményének helyreállításához. Bízd ránk a laptop kijelzőjavítást, hogy ismét élvezhesd a tiszta és kifogástalan megjelenítést!

LAPTOP MEMÓRIA BŐVÍTÉS

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Fokozd laptopod teljesítményét a memória bővítésével szolgáltatásunkkal! Szakértő csapatunk segítségével könnyedén optimalizálhatod a készülék kapacitását és gyorsaságát, amely ideális választás lehet a nagyobb adatok, több feladat vagy számításigényesebb alkalmazások futtatása esetén. A memória bővítése során a laptop kompatibilitását és maximális támogatható kapacitását is figyelembe vesszük. Gyorsan és hatékonyan integráljuk az új memóriamodulokat, optimalizálva ezzel a rendszer teljesítményét. A memória bővítése különösen előnyös lehet multitasking, fotó- és videószerkesztés, valamint játékok esetén, ahol a nagyobb memória segíthet elkerülni a teljesítményveszteségeket. Bízd ránk a laptop memória bővítését, és tapasztald meg az azonnali és érezhető különbséget a készülék sebességében és teljesítményében!

LAPTOP TISZTÍTÁS,Általános / Otthoni laptopok

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Optimalizáld laptopod teljesítményét szakértő tisztítási szolgáltatásunkkal! Kiemelt szolgáltatásunk magában foglalja a laptop kikapcsolását, az összes csatlakozó leválasztását, beleértve a töltőt és az akkumulátort is, a biztonságos munkavégzés érdekében. Kijelzőtisztításhoz speciális tisztítószereket és mikroszálas törlőkendőket alkalmazunk, hogy megszabaduljunk a portól, ujjlenyomatoktól és egyéb szennyeződésektől, biztosítva a kristálytiszta megjelenést. A billentyűzet tisztításához kifejezetten erre a célra kifejlesztett permetet alkalmazunk, és a laptopot alaposan ellenőrizzük. A laptop hűtőrendszerének tisztításához kompresszort vagy levegőspray-t használunk a hűtőnyílások pormentesítéséhez, hozzájárulva a hatékony hűtéshez. A ventillátorokat alaposan ellenőrizzük és tisztítjuk, hogy optimális légáramlást biztosítsunk. Szolgáltatásunk a laptopod egészére kiterjed, így garantáltan élvezheted a megnövekedett teljesítményt és hűvösebb működést. Bízd ránk a tisztítást, hogy laptopod mindig a legjobb formáját hozza!

LAPTOP TISZTÍTÁS,Játékos és üzleti laptopok

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Frissítsd fel játékos és üzleti laptopodat egy professzionális tisztítással! Szolgáltatásunk kiterjed a készülék teljes területére, beleértve a speciális igényeket is, amelyek a játékos és üzleti laptopok esetében felmerülhetnek. Kijelzőtisztítás során alkalmazott speciális szerek és mikroszálas törlőkendők biztosítják a tiszta és éles megjelenést. A billentyűzet tisztítása során használunk olyan permetet, amely hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, míg a hűtőrendszer tisztításához kompresszort vagy levegőspray-t alkalmazunk, optimalizálva a hűtési teljesítményt. Az üzleti laptopok esetében kiemelten ügyelünk az üzleti adatok biztonságára, miközben gondoskodunk a hatékony működésükről. A játékos laptopoknál figyelmet fordítunk a hűtési rendszer speciális igényeire, amelyek a magasabb teljesítményű játékokhoz szükségesek. Legyen szó üzleti vagy játékos laptopról, szakértőink minden esetben biztosítják a tiszta és optimalizált készülék élményét. Bízd ránk a tisztítást, hogy mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa laptopod!

LAPTOP VENTILÁTOR KARBANTARTÁS

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Laptop ventilátor karbantartási szolgáltatásunkkal biztosíthatod, hogy készüléked hűtése mindig optimális legyen. Szakértőink gondoskodnak a ventilátorok hatékony működéséről és a hűtőrendszer tisztaságáról, ezáltal növelve a laptop teljesítményét és élettartamát. A szolgáltatás magában foglalja a ventilátorok alapos tisztítását és ellenőrzését, hogy megszabaduljunk a felgyülemlett porról és szennyeződésektől. Emellett gondosan ellenőrizzük a ventilátor motorját és tengelyét, biztosítva, hogy szabadon forogjanak, és ne legyenek kopásnyomok. A laptop hűtőrendszerének tisztítása során használunk speciális eszközöket, például kompresszort vagy levegőspray-t, hogy eltávolítsuk a hűtőnyílásokban lerakódott port és szőrt. Ezzel javítjuk a hűtés hatékonyságát és megelőzzük a túlmelegedésből eredő problémákat. Bízd ránk a laptop ventilátor karbantartását, hogy mindig a legjobb állapotban használhasd készülékedet. Javított hűtési teljesítmény és hosszabb élettartam vár rád!

LAPTOP ZSANÉR KARBANTARTÁS / CSERE

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Laptop zsanér karbantartási és csere szolgáltatásunkkal gondoskodunk arról, hogy a laptop kijelzőjét megfelelően tartsuk karban és cseréljük ki szükség esetén. A zsanérok kulcsfontosságú részei a laptop kijelzőjének, és felelősek a képernyő megfelelő pozíciójának megtartásáért. A szolgáltatás keretében szakértő csapatunk elvégzi a zsanérok állapotának felmérését, és szükség esetén karbantartást végez, például tisztítást vagy kenést alkalmaz. Amennyiben a zsanérok sérültek vagy működésképtelenek, a csapatunk cserére is képes, biztosítva a laptop kijelzőjének stabil működését. Bízz ránk a laptop zsanér karbantartásában vagy cseréjében, hogy laptopod továbbra is optimális állapotban legyen, és a kijelzője megbízhatóan működjön!

MONITOR JAVÍTÁSA

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Monitor javítási szolgáltatásunkkal gondoskodunk arról, hogy a képernyőd optimális állapotban legyen. A monitorok széles körű problémái közé tartoznak a kijelzőhiba, villogás, színproblémák, vagy akár fizikai károk. Szakértő csapatunk elvégzi a szükséges diagnózist, és megtalálja a legjobb megoldást a probléma orvoslására. A javítási folyamat magában foglalja az alkatrészek ellenőrzését, cseréjét, a szoftverfrissítéseket és a szükséges beállítások módosítását. A fizikai sérülések esetén a szükséges alkatrészeket cseréljük ki, például a kijelzőt vagy a vezérlőpanelt. Bízz ránk a monitorod javításában, hogy újra élvezhesd a tiszta, éles kijelzőt és az optimális képminőséget!

NYOMTATÓ JAVÍTÁSA

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Nyomtató javítási szolgáltatásunkkal segítünk helyreállítani a nyomtatód optimális működését. A nyomtatók számos problémával szembesülhetnek, mint például papírbeszorulás, tintaszivárgás, illetve hálózati vagy csatlakozási problémák. Szakértő csapatunk elvégzi a szükséges diagnózist, és megtalálja a legjobb megoldást a problémák megoldására. A javítási folyamat magában foglalja az alkatrészek ellenőrzését, tisztítását vagy cseréjét, szükség esetén szoftverfrissítéseket és beállítások módosítását. A papír- vagy tintaproblémák esetén a gépünk gondoskodik a helyes beállításokról és a megfelelő alkatrészek cseréjéről. Bízd ránk a nyomtatód javítását, hogy újra hatékonyan és megbízhatóan tudj nyomtatni otthon vagy az irodádban!

NYOMTATÓ KARBANTARTÁSA

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Nyomtató karbantartási szolgáltatásunkkal gondoskodunk arról, hogy nyomtatód optimális állapotban legyen, és folyamatosan magas minőségű nyomatokat produkáljon. A rendszeres karbantartás segít megelőzni a hibákat, meghosszabbítja a nyomtató élettartamát, és javítja a teljesítményét. A karbantartási folyamat magában foglalja a nyomtató alkatrészeinek tisztítását, a fejek, a hengerek, és egyéb fontos részek ellenőrzését. Szükség esetén cseréljük az elkopott vagy meghibásodott alkatrészeket, és frissítjük a szoftvert is. Emellett tanácsokat és útmutatást nyújtunk a helyes használatra és az optimális nyomtatási környezet kialakítására. Bízz ránk a nyomtatód karbantartásában, hogy mindig kiemelkedő nyomtatási eredményeket érj el, és a berendezésed hosszú élettartamú legyen!

PROJEKTOR JAVÍTÁSA

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Projektor javítási szolgáltatásunkkal segítünk helyreállítani a projektorod optimális működését. A projektorok idővel különféle problémákkal szembesülhetnek, mint például a lámpa kiégetése, képvetítési hibák vagy csatlakozási problémák. Szakértő csapatunk elvégzi a szükséges diagnózist, és megtalálja a legjobb megoldást a probléma orvoslására. A projektor javítási folyamata magában foglalja az alkatrészek ellenőrzését, a lámpa cseréjét, a képvetítési beállítások finomhangolását és szükség esetén a csatlakozók vagy egyéb részek cseréjét. A szervizünk segít a projektor hibáinak gyors és hatékony kijavításában. Bízz ránk a projektorod javításában, hogy újra élvezhesd a tiszta és éles képvetítést a prezentációk vagy szórakozás során!

PROJEKTOR KARBANTARTÁSA

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Projektor karbantartási szolgáltatásunkkal gondoskodunk arról, hogy a projektorod mindig optimális teljesítményt nyújtson. A rendszeres karbantartás segít megelőzni a hibákat, növeli a projektor élettartamát, és javítja a képminőséget. A karbantartási folyamat magában foglalja a projektor alkatrészeinek alapos ellenőrzését, a por és egyéb szennyeződések eltávolítását, valamint a lámpa állapotának felülvizsgálatát. Szükség esetén cseréljük az elkopott vagy meghibásodott alkatrészeket, és finomhangoljuk a beállításokat a legjobb képminőség érdekében. Bízd ránk a projektorod karbantartását, hogy mindig kiváló képminőséget és megbízható működést élvezhess prezentációk vagy szórakozás során!

RENDSZER TELEPÍTÉS (WINDOWS / LINUX / MACOS)

Szükséges operációs rendszerre árajánlatot adunk!
Rendszer telepítési szolgáltatásunkkal segítünk a Windows, Linux vagy macOS operációs rendszer telepítésében, biztosítva, hogy a számítógéped az optimális állapotban működjön. A rendszeres telepítés segít frissíteni vagy újratelepíteni az operációs rendszert, optimalizálva a teljesítményét és biztosítva a stabil működést. A telepítési folyamat magában foglalja a szükséges operációs rendszer verziójának kiválasztását, a szükséges illesztőprogramok telepítését, és az egyéb beállítások finomhangolását. A szervizünk tapasztalt szakemberei gondoskodnak arról, hogy a telepítés során minden folyamat gördülékenyen menjen végbe. Bízd ránk a rendszer telepítésében, hogy számítógéped mindig a legfrissebb operációs rendszerrel rendelkezzen, és a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa!

RENDSZER TELEPÍTÉS + ADATMÁSOLÁS (WINDOWS / LINUX / MACOS)

Szükséges operációs rendszerre árajánlatot adunk!
Rendszer telepítési és adatmásolási szolgáltatásunkkal egyszerre biztosítjuk az operációs rendszer telepítését (Windows, Linux, vagy macOS) és az adatok másolását a régi rendszerről az újra. Ez a szolgáltatás kiváló megoldást nyújt, amikor frissíteni vagy újratelepíteni szeretnéd az operációs rendszert, de meg akarod őrizni a fontos adatokat és beállításokat. A folyamat során először elvégezzük a kívánt operációs rendszer telepítését, beleértve az illesztőprogramok telepítését és a beállítások finomhangolását. Ezután az adatmásolás során átvisszük a régi rendszer adatait az új rendszerre, biztosítva, hogy minden fontos információ és alkalmazás átvitelre kerüljön. Bízz ránk a rendszer telepítésében és az adatmásolásban, hogy gyorsan és hatékonyan frissíthessed vagy telepíthesd újra a rendszert, anélkül hogy elveszítenéd a fontos adataidat!

RENDSZER TELEPÍTÉS + ADATMENTÉS + FELHASZNÁLÓI BEÁLLÍTÁSOK VISSZAÁLLÍTÁSA (WINDOWS / LINUX / MACOS)

Szükséges operációs rendszerre árajánlatot adunk!
Rendszer telepítési, adatmentési és felhasználói beállítások visszaállítási szolgáltatásunkkal teljes körű támogatást nyújtunk a Windows, Linux vagy macOS operációs rendszer telepítéséhez és konfigurációjához. Ezzel a szolgáltatással nem csak az operációs rendszert frissítheted vagy telepítheted újra, hanem az összes fontos adatot és felhasználói beállítást is megtartjuk. A folyamat során először a kívánt operációs rendszert telepítjük, beleértve az illesztőprogramok és beállítások telepítését. Ezután elvégezzük az adatmentést, amely során átmásoljuk a régi rendszer adatait az új rendszerre. Végül visszaállítjuk a felhasználói beállításokat, beleértve a személyre szabott beállításokat, alkalmazásokat és egyéb konfigurációkat. Bízd ránk a rendszer telepítését, adatmentését és felhasználói beállítások visszaállítását, hogy gyorsan és zökkenőmentesen frissíthesd vagy telepíthesd újra a rendszert, minden fontos adatod és beállításod megtartásával!

SZAKVÉLEMÉNY

Vilámcsapás vagy más káresemény utáni szakvélemény szolgáltatásunk segítségével részletes elemzést készítünk az érintett eszközökről. Szakértő csapatunk alaposan vizsgálja meg a károsodás mértékét, dokumentálja az eszközök állapotát, és értékeli az esetleges fizikai és műszaki károkat. A szakvélemény tartalmazza az eszközök állapotának pontos leírását, a károkat értékelő részletes elemzést, valamint javaslatokat az esetleges helyreállítási vagy cserére szoruló alkatrészekre. Emellett rekonstruáljuk az esemény utáni folyamatokat, ami segíthet az eset részletes megértésében. Bízz ránk a káresemény utáni szakvélemény elkészítésében, hogy megbízható és részletes információkat kapj az érintett eszközök állapotáról és a károk mértékéről.

SZÁMÍTÓGÉP ALAPLAP CSERE

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Számítógép alaplap cseréje, akár külső beszerzésű alkatrész esetén is, szakértő kezekben megbízva biztosítja a zökkenőmentes folyamatot és a megbízható működést. Szolgáltatásunk magában foglalja a következő lépéseket: Kompatibilitás ellenőrzése: Gondosan vizsgáljuk meg az új alaplapot, hogy biztosak lehessünk kompatibilitásában a meglévő hardverrel. Illesztőprogramok előkészítése: Készítjük elő az illesztőprogramokat, hogy az új alaplap azonnal hatékonyan működjön. Adatbiztonság: Elvégezzük az adatok biztonsági mentését, hogy azokat a cserét követően is biztonságban tudhassuk. BIOS/UEFI frissítés: Frissítjük a BIOS vagy UEFI firmware-t az optimális kompatibilitás és stabilitás érdekében. Fizikai cserék: Szakértő kezekben történik az összes csatlakozó átrendezése és az alkatrészek átvitele az új alaplapra. Bízd ránk a számítógép alaplap cseréjét, hogy gyorsan és professzionálisan megoldjuk a hardverfrissítés kihívásait, és biztosítsuk a számítógéped megbízható működését!

SZÁMÍTÓGÉP GRAFIKUS KÁRTYA CSERE

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Számítógép grafikus kártya cseréje szolgáltatásunkkal garantáljuk a hatékony és zökkenőmentes folyamatot, még akkor is, ha az alkatrész nem tőlünk származik. Szakértőink elvégzik a következő lépéseket: Kompatibilitás ellenőrzése: Gondosan vizsgáljuk meg az új grafikus kártyát, hogy biztosak lehessünk a teljes rendszerrel való kompatibilitásában. Illesztőprogramok előkészítése: Frissítjük vagy telepítjük az illesztőprogramokat, hogy azok tökéletesen működjenek az új grafikus kártyával. Energiaellátás ellenőrzése: Meggyőződünk arról, hogy a számítógép tápegysége elegendő energiát biztosít az új grafikus kártya optimális működéséhez. Illesztőnyílások szabályozása: Ha szükséges, gondoskodunk arról, hogy a számítógépházban elegendő hely álljon rendelkezésre az új grafikus kártya beépítéséhez. Illesztőkártya cseréje: Szakértőink végzik el a régi grafikus kártya kicserélését az újra, figyelembe véve a megfelelő csatlakozókat és rögzítéseket. Illesztőprogramok telepítése: Telepítjük és frissítjük az új grafikus kártyához tartozó illesztőprogramokat, biztosítva a stabil működést. Teljesítményellenőrzés: Teszteljük az új grafikus kártya teljesítményét, hogy biztosak lehessünk a hibamentes működésében. Bízd ránk a számítógép grafikus kártya cseréjét, hogy gyorsan és szakértői szinten megoldjuk az alkatrészfrissítés kihívásait, és garantáljuk a számítógéped optimális grafikus teljesítményét!

SZÁMÍTÓGÉP HŰTŐVENTILÁTOR CSERE

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Számítógép hűtőventilátor cseréje szolgáltatásunkkal biztosítjuk a hatékony és megbízható hűtést a számítógéped számára, még akkor is, ha az alkatrész nem tőlünk származik. A szolgáltatás magában foglalja a következő lépéseket: Kompatibilitás ellenőrzése: Szakértőink gondosan vizsgálják meg az új hűtőventilátort, hogy teljes mértékben kompatibilis legyen a meglévő számítógép alkatrészeivel, például a processzorral és a házzal. Fizikai méret ellenőrzése: Biztosítjuk, hogy az új hűtőventilátor mérete és formája megfelelő legyen a számítógép házához, és könnyen illeszkedjen a rendszerbe. Csatlakozók ellenőrzése: Megvizsgáljuk az új hűtőventilátor csatlakozóit, és biztosítjuk, hogy azok megfeleljenek a számítógép alaplapján lévő csatlakozóknak. Hűtőpaszta alkalmazása: Kicseréljük a hűtőventilátort, és friss hűtőpasztát alkalmazunk a processzor és a hűtő között, optimalizálva a hővezetést. Bios beállítások frissítése: Szükség esetén frissítjük a BIOS beállításokat az új hűtőventilátor megfelelő működése érdekében. Hűtőrendszer tesztelése: Alaposan teszteljük az új hűtőventilátor működését, hogy biztosak lehessünk a hatékony hűtésben. Hőmérsékletfigyelés: Figyelemmel kísérjük a rendszer hőmérsékletét, és ellenőrizzük, hogy az új hűtőventilátor megfelelően működik-e terhelés alatt is. Bízd ránk a számítógép hűtőventilátor cseréjét, hogy szakértői segítséggel és kényelmesen frissíthessük a hűtési rendszeredet!

SZÁMÍTÓGÉP MEMÓRIA CSERE / BŐVÍTÉS

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Számítógép memória cseréje vagy bővítése szolgáltatásunk keretében biztosítja, hogy a folyamat gördülékenyen és hatékonyan történjen, még akkor is, ha az alkatrész nem tőlünk származik. A szolgáltatás magában foglalja a következő lépéseket: Kompatibilitás ellenőrzése: Szakértőink gondosan ellenőrzik az új memóriamodult, hogy biztosak legyenek a teljes kompatibilitásban a meglévő rendszerrel. Fizikai telepítés: Az új memóriamodul(ok) szakszerű telepítése a számítógép alaplapjára, figyelve a megfelelő csatlakozókra és helyes elhelyezésre. BIOS frissítése (ha szükséges): Szükség esetén frissítjük a számítógép BIOS-át, hogy az új memória optimálisan működjön. Illesztőprogramok ellenőrzése: Ellenőrizzük és szükség esetén frissítjük az illesztőprogramokat az új memóriakonfiguráció támogatásához. Memóriateszt: Teszteljük az új memóriát annak érdekében, hogy biztosak legyünk a stabil működésben és a maximális teljesítményben. Rendszerstabilitás ellenőrzése: Átvizsgáljuk a rendszer stabilitását és teljesítményét az új memóriakonfigurációval, és szükség esetén finomhangoljuk a beállításokat. Ügyfélinformációk átvétele: Részletes tájékoztatást nyújtunk a végrehajtott módosításokról és az új memória hatásairól a számítógép teljesítményére. Bízd ránk a számítógép memória cseréjét vagy bővítését, hogy biztosíthassuk a hatékony és stabil működést az új memóriakonfigurációval!

SZÁMÍTÓGÉP MEREVLEMEZ / SSD CSERE / BŐVÍTÉS

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Számítógép merevlemez (HDD) vagy SSD cseréje/bővítése szolgáltatásunk keretében biztosítja a hatékony és megbízható adattárolási megoldást, még akkor is, ha az alkatrész nem tőlünk származik. A szolgáltatás magában foglalja a következő lépéseket: Kompatibilitás ellenőrzése: Szakértőink gondosan ellenőrzik az új merevlemezt vagy SSD-t, hogy biztosak legyenek a teljes kompatibilitásban a meglévő rendszerrel. Adatmentés (ha szükséges): Amennyiben szükséges, előzetes adatmentést végzünk, hogy biztonságban tudjuk az értékes információkat a cserével vagy bővítéssel járó műveletek során. Fizikai telepítés: Az új merevlemez vagy SSD szakszerű telepítése a számítógépbe, figyelve a megfelelő csatlakozókra és rögzítésekre. Operációs rendszer telepítése (ha szükséges): Ha az új merevlemez vagy SSD új operációs rendszert igényel, telepítjük azt, és szükség esetén visszaállítjuk az adatokat. Illesztőprogramok és firmware frissítése: Ellenőrizzük és szükség esetén frissítjük az illesztőprogramokat és a firmware-t az új tárolóeszköz optimális működése érdekében. Adatellenőrzés és stabilitási teszt: Végzünk alapos ellenőrzéseket és stabilitási teszteket az új merevlemez vagy SSD működésének garantálása érdekében. Ügyfélinformációk átvétele: Részletes tájékoztatást nyújtunk az elvégzett módosításokról, a tárolókapacitás bővítéséről és az esetleges változásokról. Bízd ránk a számítógép merevlemez vagy SSD cseréjét vagy bővítését, hogy biztosíthassuk a hatékony adattárolást és a számítógép optimalizált teljesítményét!

SZÁMÍTÓGÉP PROCESSZOR CSERE

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Számítógép processzor cseréje szolgáltatásunkkal garantáljuk, hogy a folyamat gördülékenyen zajlik, még akkor is, ha az alkatrész nem tőlünk származik. A szolgáltatás magában foglalja a következő lépéseket: Kompatibilitás ellenőrzése: Szakértőink alaposan vizsgálják az új processzort, hogy biztosak lehessenek a teljes kompatibilitásban a meglévő rendszerrel, beleértve az alaplapot, a foglalatot és a támogatott technológiákat. Fizikai telepítés: Az új processzor szakszerű telepítése a számítógép alaplapjába, figyelve a megfelelő foglalatra, hűtőrendszerekre és rögzítésekre. Hűtőpaszta alkalmazása: Cseréljük ki a hűtőpasztát a processzor és a hűtő között, hogy optimalizáljuk a hővezetést és biztosítsuk a megfelelő hűtést. BIOS/UEFI frissítés (ha szükséges): Frissítjük a BIOS vagy UEFI firmware-t, hogy támogassa az új processzorral kapcsolatos változásokat és optimalizálja a rendszert. Illesztőprogramok ellenőrzése: Ellenőrizzük és szükség esetén frissítjük az illesztőprogramokat, hogy azok a lehető legstabilabbak és legkompatibilisek legyenek az új processzorral. Teljesítményellenőrzés: Teszteljük az új processzor teljesítményét, hogy biztosak lehessünk a hatékony működésében és a rendszer stabilitásában. Rendszerstabilitás ellenőrzése: Átvizsgáljuk a rendszer stabilitását az új processzorral, és szükség esetén finomhangoljuk a beállításokat. Ügyfélinformációk átvétele: Részletes tájékoztatást nyújtunk az elvégzett módosításokról, a processzorcseréről és az esetleges teljesítményváltozásokról. Bízd ránk a számítógép processzor cseréjét, hogy biztosíthassuk a hatékony és stabil rendszerüzemeltetést az új processzorral!

SZÁMÍTÓGÉP TÁPEGYSÉG CSERE

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
A számítógép tápegység cseréje szolgáltatásunkkal egyszerűen és hatékonyan biztosítjuk, hogy a számítógéped zavartalanul működjön az új tápegységgel, még akkor is, ha az alkatrész nem tőlünk származik. A szolgáltatás magában foglalja a következő lépéseket: Kompatibilitás ellenőrzése: Szakértőink alaposan ellenőrzik az új tápegységet, hogy biztosak lehessenek a teljes kompatibilitásban a meglévő rendszerrel, beleértve az alaplapot és a hardverkomponenseket. Fizikai telepítés: Az új tápegység szakszerű telepítése a számítógépbe, figyelve a megfelelő csatlakozókra, rögzítésekre és a megfelelő elhelyezésre a számítógép házában. Kábelek csatlakoztatása: Az összes szükséges kábel csatlakoztatása az alaplapra, meghajtókra és egyéb eszközökre a tápegységgel, biztosítva a stabil energiaellátást. Bios beállítások frissítése (ha szükséges): Szükség esetén frissítjük a BIOS beállításokat az új tápegység megfelelő működéséhez. Rendszerstabilitás ellenőrzése: Az új tápegység telepítése után alaposan teszteljük a rendszer stabilitását, figyelve az esetleges problémákra vagy kiesésekre. Eszközbeállítások finomhangolása: Szükség esetén finomhangoljuk az eszközbeállításokat az optimális teljesítmény és energiahatékonyság érdekében. Ügyfélinformációk átvétele: Részletes tájékoztatást nyújtunk az elvégzett módosításokról, az új tápegység jellemzőiről és az esetleges változásokról. Bízd ránk a számítógép tápegység cseréjét, hogy biztosíthassuk a stabilitást és hatékony energiaellátást a számítógéped számára!

SZÁMÍTÓGÉP KARBANTARTÁS

Számítógép karbantartási szolgáltatásunkkal biztosítjuk, hogy a számítógéped hatékonyan és megbízhatóan működjön. A szolgáltatás magában foglalja a következő lépéseket: Fizikai tisztítás: Gondosan eltávolítjuk a por és szennyeződéseket a számítógép külső és belső részeiről, beleértve a ventillátort, hűtőt, és egyéb alkatrészeket. Ventillátorok tisztítása: Az összes ventillátort, beleértve a processzor és a tápegység ventillátorát is megtisztítjuk a hatékony hűtés érdekében. Hűtőrendszer ellenőrzése: Ellenőrizzük a hűtőrendszert, cseréljük ki a hűtőpasztát, ha szükséges, és optimalizáljuk a hűtést a megfelelő hőelvezetés érdekében. Illesztőprogramok frissítése: Ellenőrizzük és frissítjük az illesztőprogramokat a legújabb verziókra, hogy biztosítsuk a rendszer stabilitását és teljesítményét. Vírus- és malware-ellenőrzés: Futtatunk vírus- és malware-ellenőrzést, és eltávolítjuk az esetleges fenyegetéseket a számítógépről. Operációs rendszer frissítése: Frissítjük az operációs rendszert a legújabb biztonsági és teljesítményjavítások érdekében. Automatikus indítóalkalmazások ellenőrzése: Ellenőrizzük az automatikusan indított alkalmazásokat, és optimalizáljuk őket a gyorsabb rendszerindulásért. Fizikai ellenőrzés: Átvizsgáljuk a számítógép hardverét, beleértve az alkatrészek szoros illeszkedését és kábelezését. Teljesítményteszt: Teszteljük a számítógép teljesítményét és sebességét, és szükség esetén javaslatokat teszünk a fejlesztésekre. Tanácsadás: Nyújtunk tanácsokat a számítógép hatékonyabb használatához, a szoftverek frissítéséhez és a rendszer optimalizálásához. Ez a szolgáltatás hozzájárul a számítógép hosszabb élettartamához és a zavartalan működéséhez. Bízd ránk a számítógép karbantartását, hogy mindig magas szintű teljesítményt és megbízhatóságot biztosíthassunk a rendszered számára!

SZÜNETMENTES TÁPEGYSÉG (UPS) akkumulátor cseréje

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Szünetmentes tápegység (UPS) akkumulátor cseréjével szolgáltatásunkkal biztosítjuk, hogy a UPS a megfelelő teljesítménnyel és megbízhatósággal működjön. A szolgáltatás magában foglalja a következő lépéseket: Akkumulátor ellenőrzése: Szakértőink gondosan ellenőrzik az UPS akkumulátorának állapotát, beleértve az életkort, teljesítményt és az esetleges károsodásokat. Kompatibilitás ellenőrzése: Biztosítjuk, hogy az új akkumulátor teljes mértékben kompatibilis legyen az adott UPS modellel, figyelve a szükséges paraméterekre. Fizikai telepítés: Az új akkumulátort szakszerűen telepítjük az UPS-be, biztosítva a megfelelő csatlakozásokat és rögzítéseket. Teljesítményteszt: Teszteljük az UPS teljesítményét az új akkumulátorral, hogy megbizonyosodjunk a helyes működésről terhelés alatt is. Bemutatás és tanácsadás: Részletesen bemutatjuk a végzett munkát, tájékoztatunk az akkumulátor cseréjének előnyeiről, és adunk tanácsokat a további karbantartáshoz vagy optimális használathoz. Régi akkumulátor kezelése: A régi akkumulátort biztonságosan kezeljük, környezetbarát módon, az eldobható elemek szabályai szerint. Ezzel a szolgáltatással garantáljuk, hogy az UPS rendszered mindig készen álljon az áramszünetekre, és az akkumulátorok optimális állapotban legyenek. Bízd ránk a szünetmentes tápegység akkumulátor cseréjét, hogy a kritikus rendszereid mindig védettek legyenek!

SZÜNETMENTES TÁPEGYSÉG (UPS) javítás

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Szünetmentes tápegység (UPS) javításával szolgáltatásunkkal biztosítjuk, hogy az UPS a legmagasabb teljesítményen működjön. A szolgáltatás magában foglalja a következő lépéseket: Hibaelemzés: Szakértőink elvégzik a szünetmentes tápegység alapos elemzését, hogy azonosítsák a problémát és meghatározzák a szükséges javításokat. Alkatrészek ellenőrzése: Ellenőrizzük az UPS alkatrészeit, beleértve az elektronikai és mechanikai részeket, hogy azonosítsuk az esetlegesen károsodott vagy hibás alkatrészeket. Kompatibilitás ellenőrzése: Ha szükséges, biztosítjuk, hogy az új vagy javított alkatrészek teljes mértékben kompatibilisek legyenek az adott UPS modellel. Fizikai javítás: Végrehajtjuk a szükséges fizikai javításokat, beleértve a kábelek cseréjét, csatlakozók javítását, vagy más mechanikai problémák orvoslását. Elektronikai javítás: Az elektronikai részek esetén elvégzünk javításokat, cseréket vagy finomhangolásokat a rendszer optimális működése érdekében. Teljesítményteszt: A javítások után alapos teljesítménytesztet hajtunk végre, hogy biztosak legyünk az UPS megfelelő működésében. Bemutatás és tanácsadás: Részletesen bemutatjuk a végzett munkát, tájékoztatunk a végzett javításokról és adunk tanácsokat a további karbantartáshoz vagy optimális használathoz. Ezzel a szolgáltatással garantáljuk, hogy az UPS rendszered mindig készen álljon a kritikus feladatok ellátására, és hosszú élettartamú legyen. Bízd ránk a szünetmentes tápegység javítását, hogy mindig megbízható védelmet nyújtsunk az áramszünetek és villámcsapások ellen!

SZÜNETMENTES TÁPEGYSÉG (UPS) karbantartás

Szükséges alkatrészekre árajánlatot adunk!
Szünetmentes tápegység (UPS) karbantartási szolgáltatásunkkal biztosítjuk, hogy az UPS a lehető legmegbízhatóbban és hatékonyan működjön. A szolgáltatás magában foglalja a következő lépéseket: Fizikai tisztítás: Gondosan eltávolítjuk a port és szennyeződéseket az UPS külső és belső részeiről, beleértve a hűtőbordákat, ventillátort és egyéb alkatrészeket. Akkumulátorok ellenőrzése: Ellenőrizzük az akkumulátorok állapotát, cseréljük ki szükség esetén, és figyeljük azok teljesítményét a hatékony energiaellátás érdekében. Hűtőrendszer ellenőrzése: Ellenőrizzük a hűtőrendszert, cseréljük ki a hűtőpasztát, ha szükséges, és optimalizáljuk a hűtést a megfelelő hőelvezetés érdekében. Elektronikai és mechanikai ellenőrzés: Vizsgáljuk meg az elektronikai és mechanikai alkatrészeket, hogy kiszűrjük az esetleges problémákat vagy kopást, és szükség esetén javítsuk vagy cseréljük azokat. Firmware frissítése: Amennyiben elérhető, frissítjük az UPS firmware-t a stabilitás és funkcionalitás javítása érdekében. Bemeneti és kimeneti feszültségellenőrzés: Ellenőrizzük a bemeneti és kimeneti feszültséget, hogy biztosítsuk a megfelelő teljesítményt és a csatlakoztatott eszközök biztonságát. Teljesítményteszt: Végzünk egy alapos teljesítménytesztet, hogy ellenőrizzük az UPS működését valós körülmények között. Tanácsadás: Nyújtunk tanácsokat az UPS hatékonyabb használatához, az akkumulátorok élettartamának meghosszabbításához és a további karbantartási teendőkhöz. Bízd ránk a szünetmentes tápegység karbantartását, hogy mindig megbízható védelmet nyújtsunk a rendszered számára!

TÁVSEGÍTSÉG

Távsegítség szolgáltatásunkkal hatékony és rugalmas támogatást nyújtunk számos informatikai probléma megoldásához, anélkül, hogy személyesen jelen kellene lennünk. A szolgáltatás magában foglalja a következő lépéseket: Problémaelemzés: Az ügyféllel való kommunikáció során megvizsgáljuk és azonosítjuk a felmerült problémát, kérdéseket vagy technikai nehézségeket. Távkapcsolat létesítése: Felhasználva biztonságos és megbízható távkapcsolati eszközöket, távolról csatlakozunk a számítógépéhez vagy rendszeréhez. Részletes diagnózis: Végzünk részletes diagnózist a problémáról, és elemezzük a rendszer állapotát a távoli kapcsolaton keresztül. Problémamegoldás és javítás: Amennyire lehetséges, távolról végzünk problémamegoldást és javításokat, beállításokat, illesztőprogram-frissítéseket vagy egyéb technikai tevékenységeket. Képzés és Tanácsadás: Szükség esetén képzést és tanácsadást nyújtunk az ügyfélnek az optimális rendszerhasználat érdekében, és válaszolunk a felmerült kérdésekre. Biztonsági intézkedések: Mindig ügyelünk a biztonságra, és csak olyan távkapcsolati eszközöket használunk, amelyek biztonságosak és védettek a külső fenyegetésektől. Átfogó tájékoztatás: Részletesen tájékoztatjuk az ügyfelet a végzett munkáról, a problémák okairól és a megoldásokról. A távsegítség szolgáltatásunk lehetővé teszi a gyors és hatékony támogatást bárhol is legyél. Biztosítjuk a szükséges technikai segítséget a rendszered vagy szoftvered problémáihoz, anélkül, hogy személyesen el kellene jönnünk.

Helyszíni szerviz szolgáltatásaink

HÁLÓZATÉPÍTÉS TELEPÍTÉS

Tapasztalatunk: Több éves tapasztalattal rendelkezünk hálózatépítés és telepítés területén. Szakértelem: Csapatunk tagjai magasan képzett és minősített szakemberek. Megbízhatóság: Megbízható partnerként állunk ügyfeleink rendelkezésére. Garancia: Garanciát vállalunk a munkánkra. Rugalmasság: Rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez. Versenyképes árak: Versenyképes árakat kínálunk.
A hálózatépítés és telepítés összetett folyamat, amely magában foglalja a hálózat tervezését, kiépítését és üzembe helyezését. Számos tényezőt kell figyelembe venni a hálózat típusától az igényelt sávszélességig és a biztonsági követelményekig. Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt a hálózatépítés és telepítés minden területén: Tervezés: Szakembereink felmérik az Ön igényeit és a helyszínt, hogy a legmegfelelőbb hálózati megoldást tervezhessék meg. Figyelembe vesszük a hálózat méretét, a felhasználók számát, a sávszélesség igényt, a biztonsági követelményeket és a jövőbeli bővítési lehetőségeket. A tervezés során a legmodernebb technológiákat és szabványokat alkalmazzuk. Kivitelezés: Tapasztalt szerelőink precízen és hatékonyan kiépítik a hálózatot. Minőségi anyagokat és eszközöket használunk a hálózat hosszú élettartamának és megbízhatóságának biztosítása érdekében. A kábelezés során betartjuk az előírásokat és szabványokat. Üzembe helyezés: Szakembereink konfigurálják a hálózati eszközöket és tesztelik a hálózatot. Biztosítjuk a hálózat zökkenőmentes üzembe helyezését és a felhasználók oktatását. Garanciát vállalunk a munkánkra. A hálózatépítés során a következő típusú hálózatokat építjük ki: Vezetékes hálózatok: Kábelezéssel építünk ki hálózatot, ami stabil és megbízható kapcsolatot biztosít. Vezeték nélküli hálózatok: Wi-Fi hálózatokat telepítünk, amik kényelmes és rugalmas hozzáférést biztosítanak az internethez. Optikai hálózatok: Optikai kábeleket használunk a nagy sebességű adatátvitelhez. Hibrid hálózatok: Ötvözzük a vezetékes és vezeték nélküli hálózatok előnyeit. Virtuális hálózatok: Elkülönítjük a hálózat különböző szegmenseit. Ezen kívül: Hálózatbiztonsági tanácsadást nyújtunk a hálózat védelme érdekében. Hálózatfelügyeleti szolgáltatást biztosítunk a hálózat proaktív karbantartása érdekében. Célunk, hogy: Egyedi igényeire szabott megoldást kínáljunk. Megbízható és professzionális szolgáltatást nyújtsunk. Biztosítsuk az Ön teljes megelégedettségét.

KONFERENCIATEREM KIÉPÍTÉS

A konferenciaterem kiépítése összetett folyamat, amelynek során számos tényezőt kell figyelembe venni a terem méretétől és elrendezésétől a szükséges audiovizuális berendezésekig. Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt a konferenciatermek kiépítésében, az igényfelméréstől a kivitelezésig és a karbantartásig. Igényfelmérés: Szakembereink felmérik az Ön igényeit és a konferencia terem céljait. Figyelembe vesszük a terem méretét, a résztvevők számát, a konferencia típusát és a tervezett költségvetést. Tervezés: A felmérés alapján elkészítjük a konferencia terem tervét, amely tartalmazza a terem elrendezését, a bútorok és berendezések elhelyezését, a kábelezést és a világítást. A tervezés során a legmodernebb technológiákat és ergonómiai szempontokat is figyelembe vesszük. Kivitelezés: Tapasztalt szerelőink precízen és hatékonyan kivitelezik a konferencia termet. Minőségi anyagokat és eszközöket használunk a konferencia terem hosszú élettartamának és megbízhatóságának biztosítása érdekében. Betartjuk az előírásokat és szabványokat. Berendezések: Széles választékban kínálunk audiovizuális berendezéseket, projektorokat, vetítővásznakat, hangrendszereket, mikrofonokat, konferencia kamerákat és vezérlőpaneleket. A berendezések kiválasztásakor figyelembe vesszük a konferencia terem méretét, a résztvevők számát, a konferencia típusát és a tervezett költségvetést. Karbantartás: Biztosítjuk a konferencia terem berendezéseinek rendszeres karbantartását, hogy megelőzzük a hibákat és biztosítsuk a zökkenőmentes működést. Hibaelhárítási szolgáltatást is nyújtunk. A konferencia terem kiépítése során a következő szempontokat is figyelembe vesszük: Akusztika: A konferencia terem akusztikája fontos szerepet játszik a hangminőségben. Világítás: A konferencia teremben megfelelő fényviszonyokat kell biztosítani a prezentációkhoz és a jegyzeteléshez. Hőmérséklet: A konferencia teremben komfortos hőmérsékletet kell biztosítani a résztvevők számára. Biztonság: A konferencia teremben be kell tartani a tűzvédelmi és biztonsági előírásokat. Célunk, hogy: Egyedi igényeire szabott megoldást kínáljunk. Megbízható és professzionális szolgáltatást nyújtsunk. Biztosítsuk az Ön teljes megelégedettségét.

MEGFIGYELŐ RENDSZER KIÉPÍTÉSE

Megfigyelő rendszer kiépítése: Biztonság az Ön kezében A megfigyelő rendszer kiépítése hatékony eszköz a vagyonvédelemben és a személyi biztonság növelésében. Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt a megfigyelő rendszerek kiépítésében, az igényfelméréstől a kivitelezésig és a karbantartásig. Szolgáltatásaink: Igényfelmérés: Szakembereink felmérik az Ön igényeit és a helyszínt, hogy a legmegfelelőbb megfigyelő rendszert tervezhessék meg. Figyelembe vesszük a megfigyelendő terület méretét, a szükséges kamerák típusát és számát, a rögzítőeszköz kapacitását, a tárolási igényeket és a tervezett költségvetést. Tervezés: A felmérés alapján elkészítjük a megfigyelő rendszer tervét, amely tartalmazza a kamerák elhelyezését, a kábelezést, a rögzítőeszköz elhelyezését és a tárolási megoldást. A tervezés során a legmodernebb technológiákat és biztonsági szempontokat is figyelembe vesszük. Kivitelezés: Tapasztalt szerelőink precízen és hatékonyan kivitelezik a megfigyelő rendszert. Minőségi anyagokat és eszközöket használunk a megfigyelő rendszer hosszú élettartamának és megbízhatóságának biztosítása érdekében. Betartjuk az előírásokat és szabványokat. Berendezések: Széles választékban kínálunk kamerákat, rögzítőeszközöket, monitorokat, tárolóeszközöket és kiegészítőket. A berendezések kiválasztásakor figyelembe vesszük a megfigyelendő terület méretét, a szükséges kamerák típusát és számát, a rögzítőeszköz kapacitását, a tárolási igényeket és a tervezett költségvetést. Karbantartás: Biztosítjuk a megfigyelő rendszer berendezéseinek rendszeres karbantartását, hogy megelőzzük a hibákat és biztosítsuk a zökkenőmentes működést. Hibaelhárítási szolgáltatást is nyújtunk. A megfigyelő rendszer kiépítése során a következő szempontokat is figyelembe vesszük: Megfigyelendő terület: A megfigyelő rendszernek le kell fednie a teljes megfigyelendő területet. Képminőség: A kameráknak jó minőségű képet kell rögzíteniük, még rossz fényviszonyok között is. Rögzítési idő: A rögzítőeszköznek elegendő tárhelykapacitással kell rendelkeznie a szükséges rögzítési időhöz. Hozzáférés: Biztosítani kell a távoli hozzáférést a megfigyelő rendszerhez. Adatvédelem: Meg kell felelni az adatvédelmi előírásoknak. Célunk, hogy: Egyedi igényeire szabott megoldást kínáljunk. Megbízható és professzionális szolgáltatást nyújtsunk. Biztosítsuk az Ön teljes megelégedettségét.

NYOMTATÓ TELEPÍTÉS/BEÜZEMELÉS

A nyomtató telepítés sokak számára bonyolult feladatnak tűnhet. Azonban cégünkkel ez a folyamat gyors, egyszerű és professzionális. Szakembereink gondoskodnak róla, hogy a nyomtatója a lehető leghamarabb üzembe helyezve legyen, és Ön zökkenőmentesen használhassa. Szolgáltatásaink: Helyszíni kiszállás: Szakemberünk a megbeszélt időpontban kiszáll a helyszínre. Csatlakoztatás: A nyomtatót csatlakoztatjuk a számítógéphez vagy a hálózathoz a kívánt módon (USB, Wi-Fi, Ethernet). Illesztőprogram telepítés: Telepítjük a nyomtatóhoz szükséges illesztőprogramot. Beállítások: Beállítjuk a nyomtatót a kívánt paraméterek szerint (papírméret, felbontás, nyomtatási minőség). Próbaoldal nyomtatása: Nyomtatunk egy próbaoldalt, hogy ellenőrizzük a nyomtató működését. Felhasználói oktatás: Betanítjuk Önt a nyomtató használatára. Ezen kívül: Tanácsadást nyújtunk a nyomtató kiválasztásában. Kellékanyagokat is biztosítunk a nyomtatóhoz (tintapatron, tonerkazetta). Szervizszolgálatot is nyújtunk a nyomtatók javításához. Célunk, hogy: Megbízható és professzionális szolgáltatást nyújtsunk. Biztosítsuk az Ön teljes megelégedettségét.

OKOSOTTHON KIÉPÍTÉSE, TELEPÍTÉSE

Az okosotthon egy olyan otthon, amely automatizálja a mindennapi feladatokat, és kényelmesebbé, hatékonyabbá és biztonságosabbá teszi az életet. Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt az okosotthonok kiépítésében és telepítésében, az igényfelméréstől a kivitelezésig és a karbantartásig. Szolgáltatásaink: Igényfelmérés: Szakembereink felmérik az Ön igényeit és a lakása adottságait, hogy a legmegfelelőbb okosotthon rendszert tervezhessék meg. Figyelembe vesszük a lakás méretét, a benne lakók számát, a kívánt funkciókat és a tervezett költségvetést. Tervezés: A felmérés alapján elkészítjük az okosotthon rendszer tervét, amely tartalmazza a szükséges eszközök listáját, a telepítés lépéseit és a rendszer konfigurációját. A tervezés során a legmodernebb technológiákat és az Ön egyéni igényeit is figyelembe vesszük. Kivitelezés: Tapasztalt szerelőink precízen és hatékonyan telepítik az okosotthon rendszert. Minőségi anyagokat és eszközöket használunk a rendszer hosszú élettartamának és megbízhatóságának biztosítása érdekében. Betartjuk az előírásokat és szabványokat. Eszközök: Széles választékban kínálunk okosotthon eszközöket, okostelefonról vezérelhető fényeket, termosztátokat, redőnyöket, ajtó- és ablakzárakat, kamerákat, riasztórendszereket és még sok mást. Az eszközök kiválasztásakor figyelembe vesszük az Ön igényeit, a lakás adottságait és a tervezett költségvetést. Karbantartás: Biztosítjuk az okosotthon rendszer berendezéseinek rendszeres karbantartását, hogy megelőzzük a hibákat és biztosítsuk a zökkenőmentes működést. Hibaelhárítási szolgáltatást is nyújtunk. Az okosotthon kiépítése során a következő szempontokat is figyelembe vesszük: Kompatibilitás: Az okosotthon rendszerben használt eszközöknek kompatibilisnek kell lenniük egymással. Biztonság: Az okosotthon rendszert meg kell védeni a hackerektől és a behatolóktól. Adatvédelem: Meg kell felelni az adatvédelmi előírásoknak. Célunk, hogy: Egyedi igényeire szabott megoldást kínáljunk. Megbízható és professzionális szolgáltatást nyújtsunk. Biztosítsuk az Ön teljes megelégedettségét.

SZÜLŐI FELÜGYELETEI RENDSZER KIÉPÍTÉSE/TELEPÍTÉSE

A szülői felügyeleti rendszer egy olyan eszköz, amely segít a szülőknek megvédeni gyermekeiket az online térben leselkedő veszélyektől. A rendszer segítségével a szülők korlátozhatják a gyermekek által elérhető weboldalakat és tartalmakat, figyelemmel kísérhetik a gyermekek online tevékenységét, és időkorlátokat szabhatnak az internethasználatra. Szolgáltatásaink: Igényfelmérés: Szakembereink felmérik az Ön igényeit és a gyermeke életkorát, hogy a legmegfelelőbb szülői felügyeleti rendszert tervezhessék meg. Figyelembe vesszük a gyermek internetes használati szokásait, a szülők aggodalmait és a tervezett költségvetést. Tervezés: A felmérés alapján elkészítjük a szülői felügyeleti rendszer tervét, amely tartalmazza a szükséges szoftverek és hardverek listáját, a telepítés lépéseit és a rendszer konfigurációját. A tervezés során a legmodernebb technológiákat és a gyermekek védelmét is figyelembe vesszük. Telepítés: Tapasztalt szerelőink precízen és hatékonyan telepítik a szülői felügyeleti rendszert. Betartjuk az előírásokat és szabványokat. Oktatás: Betanítjuk Önt a szülői felügyeleti rendszer használatára. Ezen kívül: Tanácsadást nyújtunk a szülői felügyeleti rendszerek kiválasztásában. Szervizszolgálatot is nyújtunk a szülői felügyeleti rendszerek javításához. A szülői felügyeleti rendszer kiépítése során a következő szempontokat is figyelembe vesszük: A gyermek életkora: A szülői felügyeleti rendszernek a gyermek életkorának megfelelő szűrőkkel és beállításokkal kell rendelkeznie. A szülők aggodalmai: A szülői felügyeleti rendszernek meg kell felelnie a szülők aggodalmainak. A gyermek internetes használati szokásai: A szülői felügyeleti rendszernek figyelembe kell vennie a gyermek internetes használati szokásait. A szülői felügyeleti rendszer kompatibilitása: A szülői felügyeleti rendszernek kompatibilisnek kell lennie a gyermek által használt eszközökkel. Célunk, hogy: Egyedi igényeire szabott megoldást kínáljunk. Megbízható és professzionális szolgáltatást nyújtsunk. Biztosítsuk az Ön és gyermeke teljes megelégedettségét.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Egy professzionális weboldal elengedhetetlen a sikeres online jelenléthez. Legyen szó akár vállalkozásról, egyéni márkáról, vagy online portfólióról, a weboldal az első benyomást kelti a látogatókban. Szolgáltatásaink: Egyedi weboldal tervezés: Figyelembe vesszük az Ön igényeit, céljait és a célközönségét, hogy egyedi és professzionális weboldalt tervezhessünk. Weboldal fejlesztés: A legmodernebb technológiákat használjuk a weboldal fejlesztéséhez, hogy az gyors, megbízható és mobilbarát legyen. Tartalomírás: SEO-optimalizált tartalmat írunk, ami segít a weboldalának a keresőmotorokban való előkelő helyezés elérésében. Keresőoptimalizálás (SEO): Optimalizáljuk a weboldalát a keresőmotorok számára, hogy minél több látogatót vonzhasson be. Weboldal karbantartás: Gondoskodunk a weboldal frissítéséről, karbantartásáról és biztonságosságáról. Ezen kívül: Tanácsadást nyújtunk a weboldal készítéssel és a keresőoptimalizálással kapcsolatban. Tárhelyszolgáltatást is biztosítunk a weboldalának. Célunk, hogy: Egyedi igényeire szabott megoldást kínáljunk. Megbízható és professzionális szolgáltatást nyújtsunk. Biztosítsuk az Ön teljes megelégedettségét.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Ha segítségre van szüksége, ne habozzon felkeresni boltunkat, ami egyben szervizünk is! Vásárlóink rendelkezésére ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk!
Cím
8900 Zalaegerszeg Iskola köz 3.
Nyitva tartás
Hétfő: 8:00 – 17:00 Kedd: 8:00 – 17:00 Szerda: 8:00 – 17:00 Csütörtök: 8:00 – 17:00 Péntek: 8:00 – 17:00